SEXY SHOOT (VOOR H&M x LOVE STORIES) EN FASHION TIPS IN MIJN KLEDINGKAST • VLOG 67 # • YARA MICHELS

SEXY SHOOT (VOOR H&M x LOVE STORIES) EN FASHION TIPS IN MIJN KLEDINGKAST • VLOG 67 # • YARA MICHELS

Vrijdag 27 juli, van 17:00u tot 19:00u, sta ik samen met Kirstie in de Bijenkorf Utrecht voor een Meet&Greet en om jullie styling tips te geven! Meer informatie over het recycle weekend? Breng dan een bezoekje aan de Bijenkorf website:

Shooten in lingerie?! OK, let’s go! Als er sterrenprint is, het voor Love stories x H&M is én ik het samen met mijn vriendinnen Nicole en Lizzy kan doen, ben ik fan 😉 Ik krijg fashion advies en neem een kijkje in mijn kledingkast voor het nieuwe seizoen, je ziet veel outfits met luipaardprint voorbij komen, en een Shownieuws uitje met o.a. de leuke Shelly Sterk en probeer ik me te concentreren in de hitte.

En wil jij nou ook zo’n gezellige en vooral handige personal styling service van Kirstie?
Bekijk dan zeker haar pagina:

Bijenkorf items uit de video:

Ganni Calla loose fit pantalon van zijde met ruches:

Sandro Mantel in wolblend met klepzakken:

Wandler Hortensia mini crossbodytas van kalfsleer:

MADS NØRGAARD Trutte fijngebreide coltrui met micro ruchedetail:

Ganni Georgette maxi-jurk met bloemendessin:

Nike Air Max 95 Premium sneaker met leren details:

Sandro Pullover in kasjmierblend met ingebreide tekst:

Liefs! En als je nu al zin hebt in de volgende video, abonneer je dan hier op mijn kanaal:

VOLG JE ME AL OP SOCIAL MEDIA? • •

Music by:
David Cutter

Limes:

Beatnik City:

Jengi:

OVER YARA MICHELS Yara Michels (29) is vlogger, hoofdredacteur van tijdschrift Linda.meiden en tv-presentatrice bij Net5 en Shownieuws. Ze begon in 2009 een van de eerste modeblogs van Nederland en werkte drie jaar als vaste editor voor modetijdschrift ELLE. Ze deelt persoonlijke verhalen, tips en inspiratie met een focus op fashion en carrière en met als missie om je dag leuker te maken en je een stap dichterbij je doelen te brengen.

WAT VIND JE OP YARA’S KANAAL? Een persoonlijke kijk in mijn leven als modeprofessional. Yara’s missie is: het leven van haar kijkers en lezers nét iets gelukkiger, mooier en gemakkelijker maken. Daarom vind je hier video’s over het ontwikkelen van je eigen kledingstijl, over sollicitatietips, piercings, fashion trends, interieur inspiratie en everything in between. Veel kijkplezier

Recommended


Hair Care Tips For Winter

Beauty Tips

Fashion Tips For Girls

Makeup Tips To Look Younger