EASY NATURAL GLAM MAKEUP TUTORIAL + MAKEUP TIPS | CAMILIANOH

EASY NATURAL GLAM MAKEUP TUTORIAL +  MAKEUP TIPS | CAMILIANOH

Hi guys ! im back here hehe , so video untuk kalini saya cuma recreate makeup look yg saya ada upload di instagram masatu and I ada ajar sedikit tips tentang makeup and I harap u olls tak delah nk kata banyak cakap la bosan ke apa ke sbb dah nama pun TIPS takkan nk cakap sepatah dua pulak kan ? HAHAHA .Maafkan saya kalau ada tersalah atau terkurang saya cuma ajar berdasarkan apa yg saya tahu je haha so okay lah semoga vid ni dapat membantu korang kay ! Kalau ada nak tegur pape sis sis sekalian sila lah DM ye tak perlu nk comment2 dkt bawah tu haha .K BYE

FACE PRODUCT :
BIO ESSENCE MIRACLE BIO WATER
MYLARA 24K GOLD SERUM & MYLARA WATER DROP AQUA ESSENCE
KATE TOKYO POWDERLESS LIQUID FOR COVER (code OC-B)
BREENA BEAUTY BLENDING PEARL (black)
SENDAYU TINGGI LIGHTWEIGHT CONCEALER (code 02)
INNISFREE NO-SEBUM MINERAL POWDER

EYEBROW PRODUCT :
CATRICE BROW DEFINER (code 030)

EYES PRODUCT :
ELIANTO MONO EYESHADOW (code COCOA)
SEPHORA COLOURFUL BLUSHER (code OH MY GOSH!)
MAYBELLINE THE FALSIES PUSH UP ANGEL HYDROFUDGE WATERPROOF

LIPS PRODUCT :
ETUDE HOUSE DEAR DARLING WATER GELTINT (code RD301)
TARTE TARTEIOT LIP PAINT (CODE delish)