32 GEWELDIGE MAKE-UPTIPS EN -TRUCS

32 GEWELDIGE MAKE-UPTIPS EN -TRUCS

OOGMAKE-UP TIPS DIE U MOET WETEN

Elk meisje weet dat als het gaat om oogmake-up, het een echte strijd is om een perfecte eindlook te bereiken. Alles kan misgaan en je zult pandaogen hebben. Fail! Sommige meisjes weigeren zelfs oogmake-up te maken, omdat het elke keer een grote teleurstelling is. Voordat je met het proces begint, moet je een goede borstel vinden of kopen, kies de perfecte eyeliner om je oogkleur in de schaduw te stellen. Bekijk deze video terwijl we een verzameling tips voor oogmake-up hebben voorbereid voor de perfecte afwerking. Je zult een levensveranderende truc vinden die je helpt om je ogen gemakkelijk te lijnen. Soms is het heel moeilijk om een soort oogmake-up te kiezen voor een speciale gelegenheid. In deze video delen we coole ideeën voor een glamoureuze look, voor een casual look en zelfs voor festivals.
Als je wilt dat je ogen er perfect uitzien, moet je donkere kringen en wallen vermijden. Er zijn veel redenen waarom gezwollen ogen en donkere kringen verschijnen: te veel zout in voedsel, allergieën, gebrek aan slaap, huilen, stress. We hebben een eenvoudige oplossing om er ‘s ochtends fris uit te zien. Theezakjes zijn een oude behandeling die door onze moeders en grootmoeders wordt gebruikt om wallen en donkere kringen te verminderen. Week twee theezakjes in warm water en plaats gedurende vijf minuten een theezakje op elk oog, en je ogen zullen fris aanvoelen.
Nog een belangrijk moment is dat je wenkbrauwen er ook perfect uit moeten zien. Anders zullen ze de hele look bederven. Als je droomt van perfecte wenkbrauwen, delen we een eenvoudige tutorial die je leven zal veranderen. Bekijk een eenvoudige tutorial over het stylen van je wenkbrauwen met een tandenstoker.

Timestamps:
00:01 Tips voor perfecte oogmake-up
01:45 Glamoureuze make-up idee
02:19 Minnie mouse make-up
07:37 Slangenhuid lip art
13:22 Verlooplippen
——————————————–

5-Minute Crafts officieel Nederlands kanaal.

Music by Epidemic Sound: /

Recommended


Hair Care Tips

Beauty Tips

Beauty Tips For Woman

Fashion Tips